Prevozi oseb in tovora

Easy with us logo
icon garantirana kakovost

GARANTIRANA
KAKOVOST

icon licencirani prevozi

LICENCIRANI
PREVOZI

icon osebni pristop

OSEBNI
PRISTOP

#1 Storitve v Sloveniji
Mercedes VIP transport business prevozi poslovni najem voznik driver

Mi smo tukaj za vas, da vam bo življenje čim bolj lagodno.

Danes smo ponosni, da so naše storitve prevozov kvalitetne, zanesljive in zaupanja vredne, ter da gradimo vizijo, ki omogoča celostno podporo tujcem in strankam v Sloveniji za lažje in bolj udobno življenje.

V vseh teh letih uspešnega poslovanja in sodelovanja s poslovnimi partnerji ter strankami smo pridobili veliko izkušenj.

 

482+ Zadovoljnih strank

Naša misija

Podjetje Veni vidi vici d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2011 z namenom ponujanja storitev prevozov s kombi vozili, selitev in najemov vozil. Nekaj let kasneje, smo k storitvam dodali organizacijo izletov in potovanj.

V vseh teh letih uspešnega poslovanja in sodelovanja tako z našimi poslovnimi partnerji kot ostalimi strankami smo pridobili ogromno izkušenj pri opravljanju naših storitev. Veliko našega časa namenimo naši osebni rasti, saj lahko le tako skupaj z našimi sodelavci doprinesemo podjetju najuspešnejše rezultate poslovanje. Danes se lahko pohvalimo, da so naše storitve prevozov kvalitetne, zanesljive in zaupanja vredne.

Večletna vizija, ki jo kreiramo in nadgrajujemo skozi vsa ta leta poslovanja strmi k temu, da lahko našim strankam in tujcem živečim v Sloveniji ponudimo celostno ponudbo storitev, ki omogočajo lažje in bolj udobno življenje v naši državi.